Novinky únor 2016

Předchozí novinky z března 2016

V přílohách naleznou uchazeči o studium základní informace o přijímacím řízení. Podrobnosti lze nalézt na  http://www.cermat.cz/prijimaci-rizeni-sl-2016-1404035005.html

Pokud budete nosit přihlášky do školy osobně, bylo by dobré, aby přišel zákonný zástupce, který podepíše převzetí dokumentu Vyjádření k podkladům přijímacího řízení. Pokud přihlášku přinese uchazeč, nebo bude přihláška poslána poštou, podepíše tento dokument zákonný zástupce doma a doručí zpět do školy (poštou, osobně uchazeč).

 

Gratulujeme úspěšným řešitelům školního kola soutěže z programování k jejich postupu do obvodního kola, které se koná dne 9. března 2016 od 8:00 do 14:00 hodin. Vítěz školního kola navíc obdrží od sponzorky soutěže hru XCOM 2

Naše škola opět publikuje v odborném časopise Elektro, nyní o práci na projektu CanSat, 3D tiskárně a využití kvadrokoptéry. Článek si můžete přečíst v únorovém vydání nebo online na www.odbornecasopisy.cz 

Naše škola obsadila druhé místo v obvodním kole soutěže v cizích jazycích. Konkrétně se jedná o angličtinu v kategorii III A. 

Družstvo naší školy obsadilo 4. místo v Poháru SŠ ve florbalu. Děkuji studentům za reprezentaci školy.

V úterý 29.3.2016 pořádá SPŠE Ječná školní kolo soutěže SOČ - Středoškolská odborná činnost. Prezentace studentských prací proběhne v aule školy  před odbornou komisí složenou z vyučujících a vedení školy od 15:00 hodin.

Délka jednotlivých prezentací je stanovena na 15 minut. Prosíme všechny zájemce, aby vyplnili online přihlášku na https://socv2.nidv.cz a jako e-mail garanta školy uvedli: mandik@spsejecna.cz a své práce odevzdali do 21.3.2016, kdy bude uzávěrka přihlášek.

15.února
  • Chceš poznat svět počítačů?
  • Zajímáš se o programování a elektrotechniku?
  • Líbilo by se ti vytvořit počítačovou hru?
  • Baví tě matematika a technika?
  • Hledáš dobrou školu s možností pokračovat  na vysoké škole?
  • Chceš se stát profesionálem v IT?

Pokud ano, navštivte jeden ze dnů otevřených dveří, které se konají na naší škole. Nabízíme studium v příjemném prostředí v centru Prahy, moderní vybavení, zkušené a přátelské pedagogy. Přijďte se podívat a nebude se vám chtít odejít..

Zveme všechny žáky na školní kolo soutěže z programování, které se bude konat dne 15.2.2016 od 8:00 do 13:00 v učebně 17. Přihlášení žáci budou v tento den uvolněni z běžné výuky. Registrovat se můžete na emailu: spilkova@spsejecna.cz. V přilašovacím e-mailu uvádějte své jmeno, třídu a jedou ze dvou soutěžních kategorií:

  • K2 - Programování (volitelný programovcí jazyk)
  • K4 - Tvorba webu

Starší novinky z ledna 2016