Novinky leden 2014

Předchozí novinky z února 2014

Gratulujeme Aleši Paličkovi ze třídy E4b, který obsadil 3. místo ve váze do 84 kg na FILA turnaji ve volném stylu v rakouském Wolfurtu, který se konal 24. ledna 2014. Aleš Palička je členem juniorské reprezentace ČR ve wrestlingu.

Ve dnech 23. – 27. ledna 2014 se konal tradiční lyžařský zájezd do Rakouska. Ubytování bylo zajištěno v rodinném penzionu Leisacherhof s výbornou domácí stravou.

První den jsme lyžovali ve středisku Zettersfeld, které nás přivítalo mlhou a hustým sněžením. Počasí se naplánovat nedá, tak jsme byli nuceni využít nabídku pohostinství na sjezdovkách, ze kterých rozhodně nejlepší byla ta úplně nahoře ve výšce 2 278 metrů, zavalená sněhem a s krbovými kamny :-) Druhý den jsme lyžovali ve středisku Sillian. Tentokrát počasí předčilo naše očekávání - svítilo sluníčko, usmívala se na nás krásná modrá obloha a před námi se rozprostíraly skoro nekonečné, poloprázdné, perfektně upravené sjezdovky, které jsme brázdili celý den.Poslední den jsme se rozhodli opět pro Sillian. Bylo polojasno, trochu foukal vítr, ale i tak se lyžovalo krásně. Za tyto tři dny dokázali někteří účastníci lyžařského zájezdu najet neuvěřitelných 127 km! Pro srovnání: to je vzdálenost z Prahy do Jihlavy.

Tento zájezd byl významným utužením kolektivu, které je vždy potřebné.

Pro uchazeče o studium na naší škole pořádáme zdarma přípravný kurz vytváření her. Cílem kurzu je ukázat, jakým způsobem lze naprogramovat hru v jazyce C#. Vytvoříme hry bludiště, hrací automat i hru na přání.

Kurz bude probíhat každé pondělí od 15:00 (začátek koncem února).

Přihlásit se můžete do 16. 2. 2014. Podrobnější informace vám budou po ukončení registrace poslány e-mailem.

Přijímání přihlášek bylo 16.2.2014 ukončeno.

Pro uchazeče o studium na naší škole pořádáme zdarma přípravný kurz vytváření her v programu Unity3D. Náplní kurzu bude seznámení se s prostředím tohoto programu a základy pohybu v terénu 3D. Vytvoříte si jednoduchou hru Střílející červík s rozpoznáváním kolizí (rozpoznání zásahů a střetů s překážkou).

Kurz bude probíhat každou středu od 15:00 (začátek koncem února).

Přihlásit se můžete do 16. 2. 2014. Podrobnější informace vám budou po ukončení registrace poslány e-mailem.

Přijímání přihlášek bylo 16.2.2014 ukončeno.

V úterý 14. ledna 2014 se konal školní turnaj ve stolním tenise. Utkání byla napínavá, všichni chtěli vyhrát medovník :-) Vítězem se stal Michal Pešek ze třídy C4a. Na druhém místě se umístil Petr Tobola ze třídy C4a. Bronz si odnesl Jan Štech ze třídy A3. Gratulujeme vítězům.

Českomoravská elektrotechnická asociace úspěšně realizuje projekt, v rámci kterého koncentruje na svém webu nabídky zaměstnání od svých členských společností. Na jobs.electroindustry.cz jsou tak zveřejněny aktuální živé nabídky zaměstnání a přímé kontakty na personalisty jednotlivých společností, popisy společností i samozřejmě popisy nabízených pozic.

V současné době se na webu nachází přes 20 aktuálních nabídek a s potěšením můžeme konstatovat, že díky tomuto projektu došlo během roku 2013 k uzavření více než 10 pracovních smluv.

Českomoravská elektrotechnická asociace

Doudlebská 5, 140 00 Praha 4

T:       +420 261 213 623

M:     +420 736 255 657

E:       sojka@electroindustry.cz

Starší novinky z prosince 2013