Novinky září 2012

Předchozí novinky z října 2012

Rodiče studentů prvního ročníku, kteří by chtěli získat přístup k výpisu známek a absence svých potomků, prosíme aby pro přihlášení do školního informačního systému portal.spsejecna.cz, použili stejné uživatelské jméno a heslo, které bylo přiděleno jejich dětem.

V příloze je seznam učitelů vyučujících na naší škole, jejich zkratky a umístění.

 V termínu 10. 9.-14. 9. 2012 v rekreačním středisku Březova u Třebíče se konal adaptační kurz pro první ročníky. Video si můžete shlédnout zde.

  Brněnský veletrh, který se konal od 10. do 14. září 2012, patří k nejvýznamnějším akcím tohoto typu ve střední Evropě.

  Nejnovější informace z odvětví průmyslové automatizace a elektrotechniky měla možnost získat i skupina studentů naší školy. Exkurzi na veletrh organizačně zajišťovali profesoři V. Šimek a ing. J. Zemánek. Oblast elektroniky, automatizace a měřící techniky patří k nejzajímavějším předmětům, které se u nás ve škole také vyučují.

V Poháru středních škol Prahy Poprask 2010/2011 se naše škola umístila na 6. místě z celkového počtu 104 škol. Děkujeme všem studentům, kteří reprezentovali školu. Koukněte se na výsledky.

Dovolujeme si Vás upozornit na spuštění nového školního webu, doufáme že se Vám bude líbit a usnadní Vám spolupráci s naší školou.

Fotografie ze slavnostního předávání maturitních vysvědčení jsou zveřejněny na youtube.com (spsejecna:maturita2012)

Starší novinky z srpna 2012