Novinky květen 2014

Předchozí novinky z června 2014

Zveme všechny absolventy i jejich rodiče na slavnostní předávání vysvědčení, které bude v pondělí 2. června 2014 v jídelně školy.

Třídy C4a, C4c a A4 od 15:15 hodin

Třídy C4b, E4a a E4b od 16:15 hodin

Vysvědčení si též může vyzvednout i Martin Macura, Ondřej Začal, Lukáš Horázný.

Studenti prvních ročníků se zapojili do ekologického projektu: staň se strážcem pralesa, v rámci kterého zahájili sbírku použitých mobilních telefonů. Chcete-li naše studenty v této aktivitě podpořit, můžete přinést své staré vyřazené mobilní telefony studentům nosícím odznak stážce pralesa, který vidíte na přiložených fotografiích.

První kolo přijímacího řízení bylo uzavřeno a na žádném oboru již není volné místo. Další kola přijímacího řízení tedy vypisovat nebudeme.

V příloze jsou uvedeny žádosti uchazečů o zařazení do stejné třídy, které ředitel školy obdržel. Pokud ještě někdo z přijatých uchazečů chce podat takovouto žádost, je třeba tak učinit neprodleně (na mail vondra@spsejecna.cz) - nejpozději 30. května 2014.

Ve finále turnaje „Hokejbal proti drogám“, které se konalo 22. května 2014, se naše škola umístila na 5. místě. Děkujeme všem studentům, kteří reprezentovali školu.

V přílohách jsou uvedeni uchazeči, kteří byli na naši školu přijati v rámci autoremedury.

Už se stalo tradicí, že se naše škola každý rok účastní přeboru středních škol v hokejbalu „Hokejbal proti drogám“. Hrálo se 16. května 2014 na stadionu mládeže na Palmovce. Bojovali jsme jako lvi a cíl byl splněn – postoupili jsme do finále, které se bude konat 22. května 2014. Oporou týmu byl brankář Lukáš Dvořák ze třídy A2, který odvrátil spoustu nepřátelských útoků na naši branku. Video si můžete shlédnout zde.

Starší novinky z dubna 2014